BURSA / ORHANGAZİ - 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi

15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi

Arapzade Mah. Hamzalı Yolu 7 Nolu Sok. No7 Orhangazi / BURSA
Vizyon
Çağın teknolojik imkânlarını verimli kullanan ve geliştiren, toplumsal beklentilere cevap verebilen, üretken, dinamik, araştıran, sorgulayan, problem çözme becerisine sahip paydaşlarıyla, eşdeğer kurumlar arasında seçkin ve öncü bir kurum ve topluma model, eğitimde lider olmak.
Misyon
Milli eğitimin temel amaçları doğrultusunda; toplumsal bilinç ve sorumluluk sahibi, evrensel değerler ile milli ve manevi değerleri sentez yapabilen, planlı çalışmaları uygulayan, sürekli iyileştirme kültürü ile geleceği inşa eden, bireyler yetiştirmek için var olan, bütün birimleriyle sağlıklı ve etkili iletişim kuran, çalışanlarının ve mensuplarının mutlu olmasını esas alan büyük bir aileyiz. Misyonumuz öğrencilerimize; sağlıklı, güvenli bir ortamda, nitelikli eğitim vermektir.
Başarılar
Çeşitli alanlarda her yıl yerel ve ulusal bir çok kategorilerde takım ve bireysel olarak yarışmalara katılmaktayız ve bu yarışmaların bir çoğundan kupa ve madalya ile dönmekteyiz.
8.45-15.50
MERKEZİ DOĞALGAZ